Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

ВГО «ВААП» провело спільну нараду з представниками Мінінфраструктури та Укртрансінспекцією

25 грудня відбулась спільна нарада Міністерства інфраструктури України, Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» та Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті.

 

Присутніми, кількість яких становила близько 330 представників центральних та місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, автоперевізників, власників автостанцій, державних підприємств автомобільного транспорту та учбових комбінатів, обговорювались ключові питання, що стосуються галузі автомобільного транспорту.

 

Зокрема, Першим заступником Міністра інфраструктури Єфименком К.О. відмічено про основні напрямки діяльності та перспективи розвитку Міністерства інфраструктури України в галузі автомобільного транспорту.

 

Про позитивні тенденції спільної роботи Міністерства інфраструктури України та Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» по вирішенню проблемних питань в сфері пасажирських перевезень відзначив Президент ВГО „ВААП”, Народний депутат України Шкіря І.М.

 

Також, про своє бачення ситуації, що склалась на ринку автотранспортних послуг розповіли представники місцевих осередків ВГО „ВААП”.

Більш детально про першочергові нормативно-правові акті, які регулюють діяльність роботи пасажирського автотранспорту та діяльність Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті щодо наведення порядку в автотранспортній галузі розповіли представники Департаменту автомобільного транспорту Петухов Д.В. та Укртрансінспекції Рак Г.Л.

 

DSC_6216DSC_6239DSC_6264DSC_6271DSC_6273DSC_6283-1

Последние новости

Последние новости