Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

УБЕЗ затримало за отримання хабара начальника Укртрансінспекції у Донецькій області Ігора Єлісоветського

Співробітники відділу міліції по боротьбі з економічними злочинами з ранку 30 липня проводять слідчі дії з начальником Донецького обласного управління Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті Ігорем Єлісоветським. За попередньою інформацією, правоохоронці підозрюють чиновника в неодноразовому отриманні хабарів. Про це повідомляє портал Обком.

«Порушено кримінальну справу за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу, розслідування проводить слідче управління ГУМВС в Донецькій області. Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури Донецької області », – повідомили в прес-службі обласної прокуратури. Дана стаття інкримінує «Прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди посадовою особою». Частина 4 передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про запобіжний захід для І.Єлісоветського. Відзначається, що він був затриманий під час передачі однієї з хабарів в його кабінеті 30 липня з ранку.

Слідчі дії також проводяться і з кількома підлеглими Єлісоветського. Правоохоронні органи поки не коментують ситуацію.

В той же час видання «Новини Донбасу» повідомляє, що 30 липня хабар керівництво Укртрансінспекції у Донецькій області вимагало з двох транспортних підприємств, що здійснюють внутрішньообласні перевезення пасажирів. Сума вилучених у цей день коштів склала 9 тис. грн.

За даними журналістів, правоохоронці спостерігають за діяльністю Єлісоветського з вересня 2012 року після численних скарг з боку перевізників. За деякою інформацією, у відомстві був сформований «прейскурант» по хабарах за видачу ліцензій, за невиявлення порушень під час перевірок тощо.

Також варто відзначити, що ім’я І.Єлісоветського активно пов’язують із Владиславом Дрегером. Останнього затримали у квітні 2011-го року за шахрайство та оборудки із майном Зуєвського електромеханічного завода. Саме на цьому підприємстві свого часу обіймав посаду генерального директора Ігор Єлісоветський.

Последние новости

Последние новости