Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Побороти “нелегалів” можна тільки разом, – І.Шкіря

Масштаби нелегальних перевезень в Україні просто катастрофічні. Є регіони, в яких на деяких маршрутах від 30 до 80% перевізників працюють нелегально. Про це в ефірі Державної телерадіокомпанії «Крим » розповів народний депутат України , Президент Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників Ігор Шкіря.

Він зазначив , що для Криму ця проблема особливо загострюється в курортний сезон. Всі “нелегали” з’їжджаються сюди, щоб 3 місяці тут ударно попрацювати. Проблема нелегальних перевезень складна, і вирішити її відразу не виходить, тому що вона пронизана корупцією на всіх рівнях.

“Багато хто зацікавлений в існуванні такої системи. Крім того, ситуація відрізняється в залежності від регіону”, – наголосив І. Шкіря.

В якості прикладу президент ВГО “ВААП” навів Харків, де, як запевняє місцева влада, нелегальні перевізники взагалі відсутні. За словами І.Шкірі, там створена така система, за якої міська влада, зокрема, місцеві ради, прокуратура, МВС, ДАІ, Укртрансінспекція, податкова та й самі перевізники не дали розвинутися нелегальному бізнесу. “Якщо влада і бізнес – заразом, тобто перевізники, об’єднають свої зусилля, якщо дану ініціативу підтримають пасажири, то я переконаний , що за кілька років цю проблему можна буде побороти”, – заявив Ігор Шкіря.

Последние новости

Последние новости