Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

І.Шкіря отримав подяку від Президента України за роботу у Світлодарську

Президент України під час робочого візиту до Донецької області, де він відкрив VI Міжнародний інвестиційний саміт, провів чимало зустрічей із керівництвом та бізнесменами регіону. Серед іншого, Віктор Янукович відвідав і Вуглегірську ТЕС, де дав оцінку ходу відновлення станції , яка постраждала в результаті пожежі 29 березня 2013.

Під час відвідин глава держави провів зустріч і з президентом ВГО “Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників”, адже Ігор Шкіря є депутатом Верховної Ради від округу, де розташована Вуглегірська ТЕС. І, не зважаючи на те, що останнім часом, його ім’я пов’язують саме із роботою у транспортній галузі (як президента ВААП, так і як керівника робочої групи комітету ВР з питань транспорту та зв’язку), І.Шкіря приділяє чимало уваги і розвиткові вітчизяної енергетики. Зокрема, він постійно контролював хід відновлення Вуглегрської ТЕС після аварії навесні. «Ігор Шкіря б’ється за станцію з першого дня аварії. І ми всі в цьому питанні дуже згуртувалися», – зазначив заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Сергій Чех .

Президент України В.Янукович поспілкувався з трудовим колективом станції. Він поцікавився у світлодарців рівнем взаємодії з їхнім народним депутатом І.Шкірею. «Як ваш народний депутат працює? Часто у вас буває?», – запитав Янукович. Правцівники Вуглегірської ТЕС одноголосно відповіли, що досить часто.

На завершення зустрічі глава держави подякував І.Шкірі за роботу у процесі відновлення Вуглегірської ТЕС і наголосив на його чималому вкладі у розбудові інфраструктури Донбасу.

Последние новости

Последние новости