Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Президент ВГО “ВААП” Ігор Шкіря відвідав виставку Busworld Europe Kortrijk 2013

У Бельгії пройшла виставка Busworld Europe Kortrijk 2013. Вона є одним з найвідоміших у світі виставкових форумів в області розробки дизайну і виробництва автобусів різного призначення. Традиційно на Busworld Europe Kortrijk 2013 були представлені кращі зразки техніки виробників автобусів з усього світу для внутрішніх і міжнародних ліній, а також агрегати і запасні частини для автобусів.

Основна концепція Busworld Europe Kortrijk 2013 – одночасне подання більшої кількості моделей автобусів з центром уваги на нових тенденції в області авто ремонту та обслуговування. Серед торгових відвідувачів виставки Busworld Europe Kortrijk 2013 перевізники, фінансові інститути, інвестиційні, лізингові та страхові компанії. Це центральна подія у галузі пасажирських транспортних засобів у Європі , на якій представлені останні моделі автобусів і сучасні технології, покликані зробити пасажирський транспорт максимально безпечним.

Президент ВГО «ВААП» Ігор Шкіря відвідав виставку із робочим візитом, під час якого провів зустріч із засновниками виставкової компанії. Детальніше про це, а також репортаж з виставки – у найближчих номерах журналу «Укравтотранс».

Последние новости

Последние новости