Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Янукович схвалив введення автоматичної фото- і відеофіксацію порушень ПДР

Президент Віктор Янукович схвалив введення автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Таким чином, Янукович затвердив зміни в Кодекс про адміністративні порушення, Кодекс адміністративного судочинства, закони “Про міліцію” і “Про дорожній рух”. Рада ввела адмінвідповідальність за правопорушення ПДР, зафіксовані в автоматичному режимі, і особи, які управляли цим транспортним засобом, будуть притягнуті до відповідальності.

Автоматичну фото- і відеофіксацію введено для наступних правопорушень: перевищення обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху, порушення встановленого для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами або пішохідними доріжками, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення правил руху через залізничні переїзди. При цьому, головне науково-експертне управління Ради, за результатами розгляд законопроекту в першому читанні, пропонувало депутатам відхилити цей законопроект.

Последние новости

Последние новости