Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Cтворено комісію для розслідування діяльності комітету з проведення конкурсу на перевезення пасажирів

Правильна організація та проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міжміському і приміському маршрутах, що виходять за межі території області – запорука цивілізованого розвитку ринку автомобільних пасажирських перевезень. Про це йшлося під час спільної робочої наради Укртрансінспекції та ВГО «ВААП».

«Вже сьогодні створено комісію для розслідування діяльності конкурсного комітету з проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському і приміському маршрутах загального користування, які виходять за межі території області», – заявив Голова Укртрансінспекції Валерій Черненко. За його словами, за наявності зауважень та нарікань щодо організації і проведення конкурсу на перевезення пасажирів, буде відразу звільнено усіх, хто причетний до цього.

Також очільник Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті наголосив, що до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування необхідно вносити кардинальні зміни. «На ринок автомобільних пасажирських перевезень повинні допускатись автомобільні перевізники, які спроможні сумлінно сплачувати податки, надавати якісні послуги споживачу, і найголовніше – гарантувати безпеку пасажирів», – сказав Валерій Черненко.

Последние новости

Последние новости