Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Укртрансінспекція чекає від перевізників пропозицій щодо зміни законодавства

Новопризначений Голова Укртрансінспекції Валерій Черненко обговорив найболючіші проблемні питання із представниками ВГО “ВААП” та АсМАП. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

«Я прийшов працювати в Укртрансінспекцію не заради посади, а для того, щоб докорінно зламати систему. Я відновлю законність та справедливість у галузі автомобільного транспорту. Ми всі разом повинні створити найоптимальніші умови для того, щоб держава та бізнес працювали разом», – заявив Валерій Черненко.

Під час наради обговорювалися питання щодо доцільності квотування дозволів на перевезення вантажів у міжнародному сполученні автомобільним транспортом, виведення з ринку перевезень автомобільних перевізників, що здійснюють свою діяльність поза межами правового поля, урегулювання тарифів на перевезення пасажирів, організація конкурсів на перевезення пасажирів та інші проблемні питання.

«На сьогодні всі розуміють, що законодавча база потребує змін. Проте не буде створено фундаментальних законів, а будь-які зміни до законодавства буде напрацьовано лише спільно з громадськістю, щоб створити максимально оптимальні умови для діяльності автомобільних перевізників, не порушуючи норм законодавства. Я чекаю від автоперевізників конкретних пропозицій», – підкреслив голова Укртрансінспекції.

Последние новости

Последние новости