Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Укртрансінспекції передадуть пересувні вагові комплекси, які знаходяться на балансі Укравтодору

Найближчим часом на баланс Укртрансінспекції заплановано передати пересувні вагові комплекси, які на сьогодні знаходяться на балансі дорожніх підприємств та організацій Укравтодору. Про це йшлося під час засідання Громадської ради при Укравтодорі за участю голови Укртрансінспекції Валерія Черненка, голова Укравтодору Олександра Маліна, координатора реформи транспортної галузі Координаційного центру з впровадження економічних реформ при Президентові України Олександра Кави, представників наукових та громадських організацій.

«Великоваговий транспорт найчастіше прямує перевантаженим, що негативно впливає на стан доріг – утворюються вибоїни, тріщини та інші деформації дорожнього покриття. Передача вагових комплексів у розпорядження Укртрансінспекції дозволить більш мобільно та ефективно здійснювати державний контроль на автомобільному транспорті, у тому числі і габаритно-ваговий», – сказав Валерій Черненко.

За його словами, це сприятиме збереженню мережі автомобільних доріг, а відтак і безпечному рухові транспорту, зменшить видатки на ремонт, утримання та експлуатацію автомобільних доріг. «Крім того, наразі ведуться переговори з грантами Європейського Союзу щодо придбання мобільних пунктів контролю, до складу яких входитимуть засоби вимірювання габаритних, вагових та технічних параметрів транспортних засобів», – зазначив Валерій Черненко.

Последние новости

Последние новости