Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Запроваджено нові зразки бланків свідоцтв про реєстрацію та посвідчень водія

Найближчим часом центри надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів перейдуть на видачу бланків нового зразка. Про це повідомили у прес-службі ДАІ МВС.

На даний час запроваджено нові зразки бланків свідоцтв про реєстрацію та посвідчень водія. Введення такої бланкової продукції забезпечить більш якісний захист документів, практично унеможливить їх підробку й у рази збільшить термін їх використання.

Однак поки триває перехід до друку бланкової продукції на принципово новому обладнанні Міністерства внутрішніх справ, в центрах надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, виник “дефіцит” бланкової продукції. Департаментом ДАІ за останні дні отримано досить багато звернень від громадян з проханням пояснити ситуацію, що склалася.

Начальник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко зазначає, що громадянам турбуватися не варто. Керівництвом Департаменту ДАІ прийнято рішення на час перехідного періоду забезпечити видачу тимчасових реєстраційних талонів та талонів на право керування транспортними засобами.

Тож всі, хто звернеться у цей період до центрів надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів отримають документи, що дозволять використовувати та керувати транспортними засобами. Керівництво ДАІ України звертається до громадян з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Последние новости

Последние новости