Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Укртрансінспекцію ліквідовують

Кабінет міністрів України вирішив створити Державну службу України з безпеки на транспорті. До її складу в результаті реорганізації шляхом злиття увійдуть Держінспекція з безпеки на морському та річковому транспорті (“Укрморрічінспекція”) і Держінспекція з безпеки на наземному транспорті (“Укртрансінспекція”).

Згідно з постановою уряду №442 від 10 вересня 2014 р. “Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади”, текст якого оприлюднено на веб-сайті Кабінету міністрів, новоствореної службі також буде підпорядкована Державна спеціальна служба транспорту (“Держспецтрансслужба”).

“Укрморрічінспекція” була утворена указом президента України №447 / 2011 від 8 квітня 2011 року для реалізації державної політики у сфері безпеки на морському та річковому транспорті.  “Укртрансінспекція” є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується провітельством через міністра інфраструктури та реалізує державну політику з питань безпеки на автомобільному транспорті загального користування, міському електричному, залізничному транспорті.

Последние новости

Последние новости