Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

“Укравтодор” оцінює відновлення дорожньої інфраструктури Сходу України у 2,2 млрд

Сума збитку, завданого дорожній інфраструктурі на сході України через бойові дій, склала вже 2,2 млрд гривень. Про це заявляють в «Укравтодорі».За даними відомства, станом на початок минулого тижня в Донецькій і Луганській областях пошкоджені або зруйновані 30 мостів і шляхопроводів загальною протяжністю 2,708 км і майже 1 тис. км автомобільних доріг загального користування.

За словами голови «Укравтодору» Сергія Підгайного, відновлення дорожньої інфраструктури Донбасу має розпочатися після звільнення його території. «Знаю, що всі підрядні організації, які ремонтували автомобільні дороги на територіях Донецької та Луганської областей, захоплених бойовиками, припинили роботи, однак жодного договору з ними ми не розірвали. Навпаки, ми повинні визначити виконавців робіт і для тих об’єктів, які були пошкоджені або зруйновані внаслідок бойових дій », – пояснив він.

Начальник Служби автомобільних доріг в Донецькій області Геннадій Савченко зазначив, що до теперішнього часу вже проведено ряд тендерів на виконання ремонту об’єктів, де роботи були заплановані або початі раніше. «Крім того, зараз проводяться відкриті торги на обстеження і проектно-вишукувальні роботи дев’яти з 13 штучних споруд, частково або повністю зруйнованих в результаті бойових дій. Ще чотири нині знаходяться на територіях, підконтрольних терористам », – додав Савченко.

Последние новости

Последние новости