Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Автоперевізники продовжують обслуговувати маршрути на Донеччині

Незважаючи на вкрай складну обстановку у Донбасі, автобусне сполучення зі столиці гірняцького краю не зупиняється. Зокрема, і з районами, що підконтрольні бойовикам.

Станом на 3 листопада з Донецька здійснюються автобусні перевезення в напрямку Слов’янська, Маріуполя та Красноармійська.  До східної частини регіону автобуси ходять в напрямку Амвросіївки, Сніжного, Тореза, Шахтарська.

У північному напрямку продовжує здійснюватися рух пасажирського транспорту в бік Горлівки і Єнакієве.  При цьому через ситуації, що склалася, пов’язаної з безпекою життя і здоров’я водіїв та пасажирів, автобуси в даних напрямках слідують по об’їзних маршрутах, що збільшує час перебування в дорозі.

У південному напрямі можна виїхати в Маріуполь, Волноваху і Вугледар.  Рух автобусів з Донецька здійснюється і в сусідні обласні центри – Луганськ, Запоріжжя, Дніпропетровськ.

Через складну ситуацію, як і раніше з Донецька не можна виїхати до Авдіївки, Красногорівки та Мар’їнки.
При цьому щодо двох останніх населених пунктів розробляються тимчасові схеми руху пасажирського автотранспорту, які допоможуть відновити автобусне сполучення.

Нагадуємо, що всі автобусні рейси з донецького автовокзалу “Південний” відправляються з урахуванням того, що в місті не було здійснено перехід на зимовий час.  Відмінність відправлення автобусів з Донецька за київським часом становить одну годину.

Последние новости

Последние новости