Контакти

пров.Онилової, 17

м.Одеса, 65 045

тел/факс.: 048 705-51-51
e-mail: aop-2012@ukr.net

Найближчим часом в Українi почне дiяти Положення про нову службу безпеки на транспорті

Міністерство інфраструктури очікує погодження положення про новоутворений орган центральної виконавчої влади з безпеки на транспорті найближчим часом. Про це під час брифінгу у Кабінеті Міністрів України повідомив Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, повідомляє офіційний сайт ВААП

“Йде процес об’єднання Укртрансінспекції та Укрморрічінспекції. Маю надію, що положення про нову інспекцію буде погоджено протягом найближчого тижня. Ми проаналізували документ на предмет відповідності міжнародним конвенціям та європейському законодавству, спробували у ньому прибрати ті функції, які історично були у двох інспекцій, і які є надмірно забюрократизованими та не мають сенсу, прибрати ті пункти, які потенційно могли б призводити до корупції та проблем для автотранспортників, моряків та ін.”, – сказав Андрій Пивоварський.

 

Міністр зауважив, що Мініфраструктури відкрите до пропозицій експертної спільноти щодо положення про новий орган з безпеки на транспорті. Окрім цього, він зауважив, що керувати цим напрямком повинна людина “нової генерації”.

Последние новости

Последние новости